0

I have started mining using an nvidia gtx 670m GPU. I have compiled cudaminer and started mining on the slush pool. However, during mining I always get results similar to:

accepted: 0/X (0.00%), xx.xx khash/s (booo)
accepted: 0/X (0.00%), xx.xx khash/s (booo)
accepted: 0/X (0.00%), xx.xx khash/s (booo)

where X is an increasing counter and xx.xx is the hash rate(usually between 75.00 and 100.00 khash/s). Is this related to networking, more specifically port forwarding? I am asking because the bitcoin-qt client managed to synchronize with the network.

  • You probably want to mine an scrypt based coin, such as litecoin or dogecoin. Bitcoin is practically impossible to mine without ASICs these days – Earlz Feb 13 '14 at 21:03
2

That means your results are being rejected. Most probably becouse someone else's found them before. Mining bitcoins at 100KH/s is useless, at 280GH/s 0.06BTC are mined daily so....

  • I am mining for educational purposes. I have found a thread that mentioned that the launch configuration of the miner was wrong. I've changed the credentials and pointed to another resource and now I am no longer getting the accept 0/X message, only the hash rate. – Sebi Feb 5 '14 at 12:44
0

It is because you're trying to mine bitcoins with Litecoin (scrypt) algorithm.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.